Hoşgeldin, Ziyaretçi:

l Üye Ol

Facebook ile Giriş
Tarih: 23-10-2018, Saat: 13:04
  • http://qpython.club'e Hoşgeldiniz!
  • Forum Kurallarını okumayı unutmayınız.
  • İyi Forumlar...
  • Python Kodları
  • qpython.club Adresimiz Aktiftir...


USD: ---      EUR: ---      BTC: ---

Python Kodları > Diğer Konular > Konu Dışı > Sohbet >

 Yorum: 1096    Görüntülenme: 369643
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19-10-2018, Saat: 18:35,
Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Üyelik Tarihi: 06-08-2018
Mesajlar : 15
Konular:
Rep Puanı: 0
RE: Sohbet

method="post">







Merhaba arkadaşlar bu şekilde bir form mevcut gönder butonuna basınca siteye yönlenmiş oluyor aynı sayfada kalarak nasıl post yapabilirim
19-10-2018, Saat: 18:35
Cevapla
19-10-2018, Saat: 20:31, (Son Düzenleme: 19-10-2018, Saat: 20:36, Düzenleyen: Android.)
Çevrimdışı
Emektar Üye
new üye
Üyelik Tarihi: 14-01-2017
Mesajlar : 202
Konular:
Rep Puanı: 3
Cvp: RE: Sohbet

(01-10-2018, Saat: 17:28)enerji Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2018, Saat: 14:42)oktay811 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tai dilinde bir harf olabilir yada kelime.

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi uzak doğu dili galiba bir arkadaş bana atmıştı bütün ekranımı kapladı ilginç bir dil doğrusu şuradan kopyalamış

http://bbs.xiuno.com/thread-11213.htm

ฏ๎๎
usteki çizgiler sonradan eklenmiş onlar 100 karakter degerinde yani o bir harf deyil bir şekil ฏ bu bir harf ฏ Tay dilinde L harfi oluyor
(Son Düzenleme: 19-10-2018, Saat: 20:36, Düzenleyen: Android.)
19-10-2018, Saat: 20:31
Cevapla
19-10-2018, Saat: 22:20,
Çevrimdışı
Admin
Admin Grubu
Üyelik Tarihi: 02-02-2016
Mesajlar : 5,836
Konular:
Rep Puanı: 102
Cvp: Sohbet

@enerji html form da subbmit (gönder vs) butonuna bastığında ilgili sayfaya post isteği gönderirsin ve tarayıcı seni otomatik yönlendirmeye çalışır zaten. Eğer sayfayı sen tasarlıyosan javascript ile ajax kullanabilirsin, sayfayı terk etmeden ilgili sayfaya sadece post içeriğini gönderir. Ama sayfayı tasarlamaya çalışan sen değilsen yönlendirmeyi neden engellemek istediğine dair detaylı bilgi vermelisin. Mesela mevcut html sayfasıyla işin mi var yoksa yönlendirildikten sonra gelen bilgiyi mi engelemek istiyosun bu duruma göre değişir.
19-10-2018, Saat: 22:20
Cevapla
19-10-2018, Saat: 23:52,
Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Üyelik Tarihi: 06-08-2018
Mesajlar : 15
Konular:
Rep Puanı: 0
RE: Sohbet

gecemor
method="post">







Hocam tam olarak şu gönder butonuna basinca forumda kalmak istiyorum ancak veriler ilgili sayfaya post edilsin.
19-10-2018, Saat: 23:52
Cevapla
20-10-2018, Saat: 10:15,
Çevrimdışı
Admin
Admin Grubu
Üyelik Tarihi: 02-02-2016
Mesajlar : 5,836
Konular:
Rep Puanı: 102
Cvp: Sohbet

istediğin şey sayfadan sayfaya değişir ve sayfada kaldıktan sonra ne yapmak istediğine göre de değişir. Sadece yönlendirilme yapmadan sadece post etme işlemini python veya js gibi dillerle gerçekleştirmek mümkün ama sitenin post ettirmek istediği form verileri de önemli. Detaylı bilgi vermediğin sürece bu muhabbet böyle sürer Smile
20-10-2018, Saat: 10:15
Cevapla
21-10-2018, Saat: 22:31,
Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Üyelik Tarihi: 06-08-2018
Mesajlar : 15
Konular:
Rep Puanı: 0
RE: Sohbet

gecemor hocam rica etsem javascriptle küçük bir örnek gösterebilir misiniz teşekkür
21-10-2018, Saat: 22:31
Cevapla
21-10-2018, Saat: 23:16, (Son Düzenleme: 21-10-2018, Saat: 23:20, Düzenleyen: excel.)
Çevrimdışı
Emektar Üye
Üye Grubu
Üyelik Tarihi: 14-09-2017
Mesajlar : 186
Konular:
Rep Puanı: 1
RE: Sohbet

@enerji herşeyi devletten beklemek olmaz, google'a yazınca ilk sırada çıkıyor:
https://stackoverflow.com/questions/2866...-reloading
yok jquery olmaz diyosan:
https://developer.mozilla.org/en-US/docs...JavaScript
(Son Düzenleme: 21-10-2018, Saat: 23:20, Düzenleyen: excel.)
21-10-2018, Saat: 23:16
Cevapla
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi



Hızlı Menü:

Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB
© 2002-2018 MyBB Group.
ImAdige theme by IMADIGE © 2015.