Hoşgeldin, Ziyaretçi:

l Üye Ol

Facebook ile Giriş
Tarih: 11-12-2018, Saat: 13:07
  • http://qpython.club'e Hoşgeldiniz!
  • Forum Kurallarını okumayı unutmayınız.
  • İyi Forumlar...
  • Python Kodları
  • qpython.club Adresimiz Aktiftir...

Turbobit Çeviri [BETA]        PuhuTV indirme        Twitter Status Updater            Facebook Grubu

USD: ---      EUR: ---      BTC: ---

Python Kodları > Diğer Konular > Konu Dışı > Sohbet >

 Yorum: 1103    Görüntülenme: 402398
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21-08-2018, Saat: 08:20,
Çevrimdışı
Vip üye
Vip Üye
Üyelik Tarihi: 24-01-2017
Mesajlar : 532
Konular:
Rep Puanı: 3
RE: Sohbet

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!
21-08-2018, Saat: 08:20
Cevapla
21-08-2018, Saat: 16:26,
Çevrimdışı
Admin
Admin Grubu
Üyelik Tarihi: 02-02-2016
Mesajlar : 5,868
Konular:
Rep Puanı: 105
Cvp: Sohbet

Cümleten hayırlı bayramlar...
21-08-2018, Saat: 16:26
Cevapla
21-08-2018, Saat: 23:20, (Son Düzenleme: 21-08-2018, Saat: 23:24, Düzenleyen: Cello.)
Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Üyelik Tarihi: 25-09-2016
Mesajlar : 19
Konular:
Rep Puanı: 0
RE: Sohbet

Hayırlı bayramlar

Şu güncel kurlar dikkatimi çekti de , hangi siteden alıyor kurları acaba ? Google üzerinden mi yoksa başka bir kaynak siteden mi?
(Son Düzenleme: 21-08-2018, Saat: 23:24, Düzenleyen: Cello.)
21-08-2018, Saat: 23:20
Cevapla
26-08-2018, Saat: 23:50,
Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Üyelik Tarihi: 16-08-2018
Mesajlar : 7
Konular:
Rep Puanı: 0
Cvp: Sohbet

gecemor Emre abi şu begen.co daki sistem havuzdaki userleri herkese acik postu begendiriyor ya herkese acik grupta begeni atabilmek icin ne yapmaliyiz veya ne yapabiliriz?
26-08-2018, Saat: 23:50
Cevapla
27-08-2018, Saat: 00:50,
Çevrimdışı
Admin
Admin Grubu
Üyelik Tarihi: 02-02-2016
Mesajlar : 5,868
Konular:
Rep Puanı: 105
Cvp: Sohbet

o siteyi hiç bilmiyorum...
27-08-2018, Saat: 00:50
Cevapla
28-08-2018, Saat: 23:04,
Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Üyelik Tarihi: 16-08-2018
Mesajlar : 7
Konular:
Rep Puanı: 0
Cvp: Sohbet

(27-08-2018, Saat: 00:50)gecemor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: o siteyi hiç bilmiyorum...

gecemor Emre abi müsait oldugunda bi bakarsan sevinirim. Sistem diger face begeni siteleri gibi user pass ile token veriyor yapistiriyorsun verilen bosluga sonra sisteme giriyorsun icerdeki userlerle limit hacminde begeni atiyorsun herkese acik bir posta. Lakin sistem herkese acik posta atabildigi begeniyi herkese acik grupta paylasilan posta atamiyor sen boyle bir panel hazirlasan mukemmel olur veya belki baksan baska bir yol bulursun abi Smile
28-08-2018, Saat: 23:04
Cevapla
29-08-2018, Saat: 10:40,
Çevrimdışı
Admin
Admin Grubu
Üyelik Tarihi: 02-02-2016
Mesajlar : 5,868
Konular:
Rep Puanı: 105
Cvp: Sohbet

panel hazırlamak mı? ohoo ne yaptın sen ya, o kadar boş adam gibi mi duruyorum Smile Kaldı ki zaten ne işe yaradığını dahi anlamış değilim, beğeni falan neyin beğenisi? Neyse de sen en iyisi başka bi şekilde hallet, benden sana hayır gelmez, zamanım yok öyle öyle uğraşmaya.
29-08-2018, Saat: 10:40
Cevapla
30-08-2018, Saat: 21:06,
Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Üyelik Tarihi: 08-08-2018
Mesajlar : 22
Konular:
Rep Puanı: 1
Cvp: Sohbet

Proxy list olan var mı ?
30-08-2018, Saat: 21:06
Cevapla
31-08-2018, Saat: 21:31, (Son Düzenleme: 31-08-2018, Saat: 21:33, Düzenleyen: oktay811.)
Çevrimdışı
Vip üye
Vip Üye
Üyelik Tarihi: 24-01-2017
Mesajlar : 532
Konular:
Rep Puanı: 3
Cvp: Sohbet

Bir url içinde '&' ve '?' geçmesi bir anlam ifade edermi,
mesela; "http://www.example.com/...?deger1=sonuc1...& deger2=sonuc2..." gibi bi url olsa buradaki ? ve & bir görevi var mı? "POST" veya "GET" methodlarıyla bir alakası felan...

Not: & ile deger2 birleşik yazılırsa, ben öyle yazınca olmadı mecbur ayrı yazmak zorunda kaldım
(Son Düzenleme: 31-08-2018, Saat: 21:33, Düzenleyen: oktay811.)
31-08-2018, Saat: 21:31
Cevapla
01-09-2018, Saat: 01:10,
Çevrimdışı
Admin
Admin Grubu
Üyelik Tarihi: 02-02-2016
Mesajlar : 5,868
Konular:
Rep Puanı: 105
Cvp: Sohbet

http://www.example.com adresine get metodu ile veri gönderirken ilk veriyi "?" ile ayırırız, sonrakileri "&" ile. Ve bunlar sadece GET metodunda kullanılır. Post metodunda veri gönderme farklıdır, adrese yazılmaz, sadece get metodunda yazılır.

http://qpython.club/showthread.php?tid=1216

Geçenlerde yazmıştım, incelersen anlarsın.
01-09-2018, Saat: 01:10
Cevapla
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi



Hızlı Menü:

Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB
© 2002-2018 MyBB Group.
ImAdige theme by IMADIGE © 2015.