Hoşgeldin, Ziyaretçi:

l Üye Ol

Facebook ile Giriş
Tarih: 11-12-2018, Saat: 12:27
  • http://qpython.club'e Hoşgeldiniz!
  • Forum Kurallarını okumayı unutmayınız.
  • İyi Forumlar...
  • Python Kodları
  • qpython.club Adresimiz Aktiftir...

Turbobit Çeviri [BETA]        PuhuTV indirme        Twitter Status Updater            Facebook Grubu

USD: ---      EUR: ---      BTC: ---

Python Kodları > Programlama Dilleri > Python > Python Dili Soru & Cevap >

 Yorum: 1323    Görüntülenme: 509861
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 Python Dili Soru & Cevap
06-07-2018, Saat: 10:49,
Çevrimdışı
Admin
Admin Grubu
Üyelik Tarihi: 02-02-2016
Mesajlar : 5,868
Konular:
Rep Puanı: 105
Cvp: Python Dili Soru & Cevap

find ile aradığın metin bulununca "-1" den büyük bi değer elde edersin. Artık nasıl kullanacağın sana kalmış.
06-07-2018, Saat: 10:49
Cevapla
08-07-2018, Saat: 23:12, (Son Düzenleme: 08-07-2018, Saat: 23:15, Düzenleyen: oktay811.)
Çevrimdışı
Vip üye
Vip Üye
Üyelik Tarihi: 24-01-2017
Mesajlar : 532
Konular:
Rep Puanı: 3
Cvp: Python Dili Soru & Cevap

Merhaba bir sorum varda.

diyelim ki elimizde
PHP Kod:
liste=["0","1","2","3","4"........,"98","99","100"]

diye bir liste  var ve bunu
liste
=[["0",...,"10"],["11",...,"20"],...["91",...,"100"]] 

şeklinde onluklara ayırmak istiyorumsıralı olarakbunu nasıl yapabilirim?

liste=[liste[i:i+10)] for i in range(0,len(liste),10)]

şöyle bişey yaptım ama olmadı 
(Son Düzenleme: 08-07-2018, Saat: 23:15, Düzenleyen: oktay811.)
08-07-2018, Saat: 23:12
Cevapla
08-07-2018, Saat: 23:27, (Son Düzenleme: 08-07-2018, Saat: 23:27, Düzenleyen: oktay811.)
Çevrimdışı
Vip üye
Vip Üye
Üyelik Tarihi: 24-01-2017
Mesajlar : 532
Konular:
Rep Puanı: 3
Cvp: Python Dili Soru & Cevap

tamam başında # varmış Big Grin
(Son Düzenleme: 08-07-2018, Saat: 23:27, Düzenleyen: oktay811.)
08-07-2018, Saat: 23:27
Cevapla
04-08-2018, Saat: 16:59, (Son Düzenleme: 04-08-2018, Saat: 17:00, Düzenleyen: oktay811.)
Çevrimdışı
Vip üye
Vip Üye
Üyelik Tarihi: 24-01-2017
Mesajlar : 532
Konular:
Rep Puanı: 3
Cvp: Python Dili Soru & Cevap

PHP Kod:
</div><div class="widget">
<
div id="loginbox" class="loginbox">
<
form id="loginbox_form" action="">
<
p>
<
label for="loginbox_membername">Üye Adı</label><br />
<
input type="text" name="loginbox_membername" id="loginbox_membername" class="s" accesskey="m" value="" />
</
p>
<
p>
<
label for="loginbox_password">Şifre</label><br />
<
input type="password" name="loginbox_password" id="loginbox_password" class="s" accesskey="p" value="" />
</
p>
<
p>
<
input type="checkbox" name="loginbox_remember" id="loginbox_remember" accesskey="r" value="1" />
<
label for="loginbox_remember">Sitede kal</label>
</
p>
<
p id="loginbox-buttons">
<
input type="submit" value="Giriş" class="submit" />
<
input type="reset" value="Temizle" class="submit" />
</
p>
<
p>
<
a style="font-weight:bold" href="http://www.turkseed.com/?p=signup&pid=16" id="signup">Üye Ol</a>
<
br />
<
a style="font-weight:bold" href="#" rel="forgot-password">Şifremi unuttum ?</a>
</
p>
</
form>
</
div>
</
div></div

Bu bilgiler doğrultusunda giriş için mechanize kullanmak istiyorum,

br = mechanize.Browser()
br.select_form(nr=0)
br.form["loginbox_membername"]=username
br.form["loginbox_password"]=password
br.method="POST"
br.submit()

böyle yaptım ama giriş yapmadı, hata vermiyor giriş de yapmıyor anlamöadım
(Son Düzenleme: 04-08-2018, Saat: 17:00, Düzenleyen: oktay811.)
04-08-2018, Saat: 16:59
Cevapla
04-08-2018, Saat: 22:02,
Çevrimdışı
Admin
Admin Grubu
Üyelik Tarihi: 02-02-2016
Mesajlar : 5,868
Konular:
Rep Puanı: 105
Cvp: Python Dili Soru & Cevap

burdaki form hangi siteye ait? bir de form metodu belirtilmemiş, metod belirtmeyince varsayılan metod GET olması gerek bildiğim kadarıyla.

br.method="GET"

ile tekrar deneme yapabilirsin.
04-08-2018, Saat: 22:02
Cevapla
04-08-2018, Saat: 23:32,
Çevrimdışı
Vip üye
Vip Üye
Üyelik Tarihi: 24-01-2017
Mesajlar : 532
Konular:
Rep Puanı: 3
Cvp: Python Dili Soru & Cevap

turkseed.com
04-08-2018, Saat: 23:32
Cevapla
15-08-2018, Saat: 19:58,
Çevrimdışı
Vip üye
Vip Üye
Üyelik Tarihi: 24-01-2017
Mesajlar : 532
Konular:
Rep Puanı: 3
Cvp: Python Dili Soru & Cevap

PHP Kod:
sozluk={u'sayilar': {u'bir'u'1'u'iki'u'2',u'uc':u'3',u'dort':u'4'.....}, u'meyve'u'elma'u'telefon'u'xiaomi'.......}

Bunları hepsini nasıl stringe çevirebilirim sözlük kalacak şekilde 
15-08-2018, Saat: 19:58
Cevapla
16-08-2018, Saat: 10:42,
Çevrimdışı
Admin
Admin Grubu
Üyelik Tarihi: 02-02-2016
Mesajlar : 5,868
Konular:
Rep Puanı: 105
Cvp: Python Dili Soru & Cevap

str(sozluk) ?
16-08-2018, Saat: 10:42
Cevapla
16-08-2018, Saat: 10:56,
Çevrimdışı
Vip üye
Vip Üye
Üyelik Tarihi: 24-01-2017
Mesajlar : 532
Konular:
Rep Puanı: 3
Cvp: Python Dili Soru & Cevap

o zamanda sözlük olmuyor, hepsi str oluyor Sad bana sözlük olarak lazım Smile
16-08-2018, Saat: 10:56
Cevapla
16-08-2018, Saat: 11:00,
Çevrimdışı
Kıdemli Üye
Üye Grubu
Üyelik Tarihi: 14-09-2017
Mesajlar : 188
Konular:
Rep Puanı: 1
RE: Python Dili Soru & Cevap

@oktay811 yine ne yapmak istediğin tam olarak anlaşılmıyor, sözlük olarak lazımsa neyi ve neden str yapmaya çalışıyosun ?
16-08-2018, Saat: 11:00
Cevapla
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi



Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Python ile ftp'ye dosya yükleme sorunu. ahmettepe 8 1,086 24-06-2018, Saat: 21:14
Son Yorum: Fevzi Aksoy
  YENİ [Python] Face uzerinden Youtube video arama ve indirme Ethnic 77 14,121 05-05-2018, Saat: 00:12
Son Yorum: hadler
  Python ile yazdığım dosyayı exeye çevirirken hata alıyorum. Mehmet Zerey 8 1,529 12-03-2018, Saat: 19:00
Son Yorum: acemipy
  Python Tkinter hakkında yardım gerekiyor. Mehmet Zerey 25 3,345 24-02-2018, Saat: 15:56
Son Yorum: root
  YENİ İstihza.com (unofficial) v1.0 [Python Öğren] Ethnic 19 9,425 10-02-2018, Saat: 13:00
Son Yorum: Ethnic

Hızlı Menü:

Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB
© 2002-2018 MyBB Group.
ImAdige theme by IMADIGE © 2015.