Python Kodları
YENİ Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - Baskı Önizleme

+- Python Kodları (http://qpython.club)
+-- Forum: Diğer Konular (http://qpython.club/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Konu Dışı (http://qpython.club/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Konu Başlığı: YENİ Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] (/showthread.php?tid=1117)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - gecemor - 15-12-2017

Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere turbobit linklerini ücretsiz  otomatik çeviri sistemi yaptım. Çevirilen linklere link.tl reklamını geçtikten sonra ulaşılıyor. Sistemin stabilitesinden tam emin değilim o yüzden "BETA" olarak adlandırdım. Kısacası bu bir denemedir ve sorun çıkmadığı taktirde çeviri sistemi ücretsiz olarak devam edecektir. 

Sayfa linki:
http://turbobit.qpython.club/


Cvp: Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - gecemor - 15-12-2017

Teknik bir sorun var sanırım bazı arkadaşlar çeviri yapamadığını söyledi, şimdi bakıp eğer benlik bir şey varsa düzelmeye çalışacam, problem yaşayanlara duyurulur.


Cvp: Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - ahgonlum - 15-12-2017

teşekkürler bekliyoruz bakımın bitmesini


RE: Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - Barbaros - 15-12-2017

Alırım bir dal Smile


Cvp: Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - gecemor - 16-12-2017

Garip bir sorunla karşı karşıyayım, yazdığım php scripti localhost üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışırken sunucu üzerinde çalışmıyor. Tahminimce DNS ile ilgili farklı bir sorunlar var. Genelde localhost üzerinde test ettiğim scriptler sunucu üzerinde de sorunsuz çalışırdı, bu güne kadar yaptığım php scriptlerini bu şekilde test edip sunucuya attım hep.

Aslında çeviri aşamasında vs sorun yok, turbobit linki direkt linke çeviriliyor fakat bunu web proxy scripti ile maskelemeye çalıştığımda sorun veriyor. Şimdi diyeceksiniz ki "neden maskeliyosun, direkt versene kardeşim indirelim işte". İşte o zaman da farklı ip adresleri araya girince turbobit hesabının sürekli bloke olmasından çeviri yapamıyor oluruz, bunu alldebrid ile çok denemiştik daha önce, bilen bilir... Smile

Dediğim gibi bu sistem localhost üzerinde sorunsuz çalışıp çevirilen linki maskeliyor, fakat sunucu üzerinde sorun çıkartıyor. Keşke sunucu üzerinde de çalıştığından emin olduktan sonra sizlerle paylaşsaydım. Ama bu sorunu bir şekilde çözmeye çalışacağımdan şüpheniz olmasın, bir kere çeviri lafı ettim, sonunu mutlaka getiririm.


RE: Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - Ethnic - 16-12-2017

Senden kurtulmaz, sen mutlaka yaparsın Smile


Cvp: Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - gecemor - 16-12-2017

eyvallah, bakacaz artık da başım kalabalık oluyo ne zaman böyle bir şeye girişsem Smile


Cvp: Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - gecemor - 16-12-2017

evet alternatif bir çözüm ürettim, ben bir kaç defa denedim sorun yok, çevir butonuna basınca direkt indirmeye geçiyor. Bir süre deneyip deneyimlerinizi bildirirseniz sevinirim. Mesela dosya eğer video ise facebook'a yükletmeyi de deneyebilirsiniz, tabi facebook paketi ile video izleyenler için geçerli bu. Duruma göre çözüm üretiriz, rahat denemeniz açısından link tl yönlendirmesini kaldırdım Smile Ama daha sonra tekrar koyarım ona da kusra bakmayacaksınız artık Big Grin

Ayrıca eğer facebook konusunda sorun çıkartırsa ve yine de yükletmek isterseniz bana bildirin, bununla ilgili daha sonra bir çalışma yapabilirim, mesela forumdaki facevideo.php için entegrasyon gibi...


Cvp: Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - Norm Arslan - 16-12-2017

Denedim, sıkıntısız çeviriyor like .
Teşekkürler Smile .


RE: Turbobit Otomatik Çeviri [BETA] - Umutrc - 16-12-2017

Öncelikle ellerine sağlık abi. Yine boş durmuyorsun helal olsun gayretinden ötürü Smile
Çok hoşuma gitti site hiç uğraştırmadan tak diye indiriyor. Link TL de olsa başka reklamlarda olsa diğer sitelere göre daha basit. Diğer sitelerde sayfalarda boğuluyoruz.
Ek olarak
http://turbobit.net/qvc0vaq5n7wn.html örnek olarak böyle girilmesi gerekiyor link
http://m.turbobit.net/qvc0vaq5n7wn.html
Gibi yada
turbobit.net/qvc0vaq5n7wn.html
Girilen linkler kabul edilmiyor ayrıca bir kere yanlış girdikten sonra sayfayı yenilemeniz gerekiyor aksi takdirde buton çalışmıyor. Deneyipte hata alanlar bu şekil de de bi deneyebilir.